Apparaten en accessoires
Alpenmacaroni
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
Macaroni
-
Gruyère kaas in stukken (± 3 cm)100 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
appels in stukken (2 cm)500 g
-
droge pasta, type macaroni250 g
-
bloem40 g
-
uien in fijne ringen160 g
-
boter30 g
Appelmoes en afwerking
-
citroensap25 g
-
suiker naar eigen smaak20 - 40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
20 g
Calorieën
3642 kJ /
874 kcal
Vetten
45 g
Koolhydraten
92 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Kimchi mac&cheese
50min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Citroenslush
10min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.
Pierogi met vlees
1u.
Hornazo
Geen beoordelingen
Gnocchi Tricolore
35min
Salmorejo
Geen beoordelingen